Ápolási tanácsok

Ápolási tanácsot igénylő szolgáltatásokról bővebben.

1.) Szempillaépítés
2.) Szempilla lifting
3.) AHA savas kezelés

1.) Szempillaépítés, 2-3-4-5-6 D (teljes szett 2,5 óra, töltés 1,5 óra)

Kérlek, hogy szempilla-hosszabbításra (mint a kozmetikai kezelésekre is) smink nélkül érkezz! Tartós szempillafestést se alkalmazz a hosszabbítás előtt legalább egy héttel. Ha kontaktlencsét viselsz, azt el kell távolítani a hosszabbítás idejére. Mivel applikáció után 48 órán át nem érheti víz, gőz, pára a szempillákat, javaslom, hogy szempilla hosszabbítás előtt moss hajat.

“D” jelentése:
1 D műszempilla esetén 1 saját szempillára 1 db műszempilla kerül felhelyezésre.

2 D esetén 1 saját szempillára 2 db műszempilla szál kerül, 3 D esetében 1 saját pillára 3 db műszempilla és így tovább…

Műszempilla ápolási tanácsok (a tartósság érdekében betartásuk kötelező):

  • Építést követően a ragasztók kötési ideje 48 óra, tehát 2 napig nem érheti víz, gőz, pára a pillákat. A kötési idő alatt tilos a szolárium és szauna használata is.
  • 48 óra letelte után a szempillákat kötelező tisztítani, ugyanis pont azzal növeled a tartósságát, ha tisztán tartod. Lehetőleg szempillák tisztítására kifejlesztett samponnal mosd, de megfelelő az olajmentes babasampon is.
  • Dörzsölni tilos!
  • Legalább napi 2x (reggel és este) át kell fésülni.
  • Ne spirálozd! Vízálló sminket (főleg vízálló tust és spirált) kérlek egyáltalán ne használj! A pillák tövéből szinte lehetetlen eltávolítani a vízálló szemhéjtust és mivel a sminkmaradék szennyeződés, ilyen esetben le kell oldanom és új szettet kell építenem. Egyéb sminket bátran viselhetsz (alapozó, szemhéjfesték, pirosító, rúzs), de töltéskor és építéskor teljesen smink nélkül érkezz.
  • Olaj alapú termékekkel nem ajánlatos a pillákat mosni 48 óra elteltével sem.
  • Szemkörnyékápoló/arcápoló/testápoló használata közben is vigyázz, nehogy a pillákra kerüljön a krém.

Ami (a 48 órás szabály betartása után) mosakodás közben kihullik, nem azért hullik ki, mert víz érte, hanem mert cserélődik a pillaállomány, így az a pilla, ha épp nem mosakodás közben, akkor másnap hullott volna ki magától. Ha több, mint 5-5 „tincs” hullik le egy-egy mosakodás alkalmával, kérlek értesíts!

2-4 hetente érdemes töltetni.

2.) Szempilla lifting, azaz a szempillák tartós ívelése (65 perc)

Kérlek, hogy smink nélkül érkezz szempilla liftingre és a kontaktlencsédet (amennyiben van) távolítsd el a lifting idejére.

A szempilla lifting a saját, természetes szempilla tartós göndörítése/ívelése (és festése). A pillák hosszabbnak tűnnek! Ajánlott azon vendégek számára, akik a teljesen természetes megjelenéshez ragaszkodnak, vagy allergiásak a szempillaragasztóra, ami miatt nem viselhetnek műszempillát.

A szempilla lifting során alkalmazott anyagok nem károsítják a szempillaállományt! 
A kezelés időtartama körülbelül 60 perc.
3-4 hétig látványos.

Szempilla lifting ápolási tanács (a tartós íveltség érdekében betartása kötelező):

A kezelést követően 24 órán át nem érheti (tartósan) víz, gőz, pára. A műszempillával ellentétben 24 óra elteltével spirált, tust, bármilyen sminkterméket használhatsz (olaj alapút is).

3.) AHA savas hámlasztás (60 perc)

Kérlek, hogy smink nélkül érkezz a kezelésre.

Azonnal látható, érezhető, gyors eredmény. Segíti a bőr megújulását, ránc-simító és keratinoldó hatású, valamint javítja a bőr vízmegkötő képességét. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket. a bőr kívül-belül megtisztul – befogadóbbá válik, feszesebb lesz, a pórusok mérete csökken – szinte újjászületik. Kiválóan alkalmas pl. zsír-, vízhiányos, gyulladásra hajlamos, májfoltos, aknés, idősödő, ráncos bőrre. Bőrproblémától függően heti 1-3 kezelés javasolt.

Amire figyelni KELL:

Kezelés után (alapból is) a minimum 50 faktoros, folyamatos fényvédelem KÖTELEZŐ!!!

<Visszatérés a KEZDŐOLDALRA

X